Amber Heard vysúdila od Johnnyho Deppa milióny a vzdala sa ich

SITA
19.8.2016 11:18

Herečka Amber Heard venovala peniaze, ktoré jej po rozvode vyplatil Johnny Depp, na charitatívne účely. Sedem miliónov dolárov (takmer 6,2 milióna eur) putovalo detskej nemocnici v Los Angeles a organizácii The American Civil Liberties Union, ktorá sa venuje aj právnej ochrane obetí domáceho násilia.

Amber Heard vysúdila od Johnnyho Deppa milióny a vzdala sa ich
SITA/AP

Dve svadby

Obe organizácie tak dostali od 30-ročnej rodáčky z texaského Austinu po 3,5 milióna dolárov (približne 3,1 milióna eur). "Ako som už predtým vyhlásila, peniaze pre mňa nikdy nehrali žiadnu rolu. Viem, že obe organizácie použijú tieto zdroje na dobré účely a teším sa, ako ich budem naďalej podporovať aj v budúcnosti. Dúfam, že táto skúsenosť vyústi v pozitívnu zmenu v životoch ľudí, ktorí ju potrebujú najviac," uviedla Heard vo vyhlásení pre médiá.

Päťdesiattriročný Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Predstaviteľ Jacka Sparrowa zo série Piráti Karibiku v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna a zároveň priznal, že randí s Heard.

Prvý raz sa vzali vlani 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno 8. februára na súkromnom ostrove na Bahamách.

Mimosúdna dohoda

Heard podala žiadosť o rozvod tento rok 23. mája, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Následne tiež manžela obvinila z domáceho násilia, pričom súd mu udelil dočasný zákaz približovania sa. Herečka stiahla svoju žiadosť o alimenty, pretože podľa nej odvádzala pozornosť od vážneho problému domáceho násilia.

Pôvodne od rodáka z Owensboro v Kentucky požadovala 50-tisíc dolárov mesačne. Dvojica sa napokon mimosúdne dohodla na podmienkach rozvodu, pričom herečka stiahla obvinenia z domáceho násilia. "Náš vzťah bol veľmi vášnivý a niekedy nestály, ale vždy nás spájala láska. Nikto z nás neuviedol žiadne klamstvá s finančným zámerom. Nikdy sme si nechceli ublížiť, či už fyzicky alebo psychicky," uzavrel pár v spoločnom stanovisku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok