Rapid Viedeň bol nad sily Trenčína, šance na odvetu sú minimálne

TA3 SITA
19.8.2016 08:49

Futbalisti AS Trenčín sú po prvom zápase play-off veľmi ďaleko od postupu do skupinovej fázy Európskej ligy 2016/2017. Trenčania v Žiline prehrali 0:4 s favorizovaným rakúskym mužstvom Rapid Viedeň a pred odvetou na pôde súpera sú ich šance na úspech v tomto súboji minimálne.

Hráči úradujúceho slovenského šampióna čelili na štadióne v Žiline veľkému množstvu príležitostí hosťujúceho tímu, odmenou pre Rapid bol hetrik Louisa Schauba a presný zásah Stefana Schwaba. V základnej zostave viedenského klubu bol aj slovenský reprezentačný brankár Ján Novota, ktorý bol v prvom polčase prakticky bez práce, po zmene strán dvakrát podržal svoj tím.

Martin Ševela: "Musím povedať, že súper bol lepší. Hrali na málo dotykov, to nám robilo problém. Výsledok je možno krutý, mali sme aj nejaké šance. Našich hráčov musíme viesť k tomu, aby ich rozhodnutia na ihrisku boli čo najefektívnejšie, je to pre nich vysoká škola futbalu. Možno by som to nemal hovoriť, ale po výsledku 0:4 je cesta do skupinovej fázy asi zatvorená. Pokúsime sa však u súpera uspieť. Musíme sa už sústrediť na domácu ligu. Pokiaľ ide o moju budúcnosť, určite teraz zostanem v Trenčíne, Slovan (Slovan Bratislava, pozn.) sa rozhodol pre iného, aj keď, pravda, nebol som jediný adept. Mám tu robotu, ktorá ma baví, mám tu kontrakt a mám rád týchto chlapcov, s ktorými môžeme napredovať."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok