Diviak zabijak. Zvery napadli ruských okupantov pri Černobyle, jeden neprežil, hlásia Ukrajinci

15.11.2023 11:11 , Aktualizované: 15.11.2023 11:25

Na sociálnej sieti Telegram a Twitter sa šíria správy o kurióznej udalosti, ku ktorej malo dôjsť na severe Ukrajiny blízko jadrovej elektrárne v Černobyle, píše web CNN Prima News.

Diviak - wild boar
Foto: Twitter/ChallengerInUA

Portál CNN Prima News priniesol informáciu, že internetom momentálne koluje správa, že ruskí sabotéri údajne prešli cez bielorusko-ukrajinskú hranicu.

V tamojšom lese ich malo prekvapiť stádo diviakov, pričom jeden z okupantov vraj pri úteku spadol, udrel si hlavu a prišiel o život. „Bojové diviaky zorganizovali hon na ruských sabotérov,“ glosovala ukrajinská agentúra Unian. Ukrajinská ani ruská armáda spomínaný príbeh nepotvrdili.

Príspevok na Telegrame

„Malá sabotážna skupina ruskej armády prenikla z územia Bieloruska do oblasti v blízkosti černobyľskej jadrovej elektrárne. Podarilo sa jej obísť kontrolné a pozorovacie stanovište. Keď skupina prechádzala lesom, narazila na stádo diviakov,“ uviedol telegramový účet Tabatierka z Kremľa, ktorý má podľa agentúry Unian prístup k niektorým zákulisným informáciám vo vnútri ruského generálneho štábu.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok