Policajti začali trestné stíhanie s úmrtím 21-ročnej ženy. Zadržali dvoch mužov

11.11.2023 11:16 , Aktualizované: 11.11.2023 11:18

Policajti začali v súvislosti s úmrtím 21-ročnej ženy, ktorú našli v byte v Novom Meste nad Váhom, trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Zadržali i dvoch mužov. Informovala o tom v sobotu na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Chcete sa stať súčasťou polície? V júli sa budú meniť podmienky
Foto: TASR/Jakub Kotian

Okolnosti úmrtia ženy, ku ktorému došlo v noci na piatok (10. 11.), policajti vyšetrujú. "Polícia na mieste vykonala obhliadku miesta činu, počas ktorej bolo zaistených viacero stôp. Telo nebohej 21-ročnej ženy bolo zaslané na súdnoznaleckú pitvu s cieľom zistenia presnej príčiny smrti," uviedli policajti.

Zadržali dvoch mužov

Počas piatka aj soboty policajti vykonali niekoľko výsluchov osôb a ďalších procesných úkonov. Zadržali aj dvoch mužov vo veku 23 a 25 rokov, ktorí sú momentálne umiestnení v cele policajného zaistenia.

Podľa TV Markíza je hlavným podozrivým Šarlotin priateľ. Polícia na sociálnej sieti informovala, že okrem neho bol zadržaný aj ďalší mladý muž.

"Môžeme ubezpečiť verejnosť, že polícia robí všetky potrebné kroky k tomu, aby bola táto tragická udalosť náležite objasnená. Avšak vzhľadom na stále prebiehajúce procesné úkony nie je momentálne možné poskytnúť podrobnejšie informácie," ozrejmila polícia.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok