Aktualizujeme Slovensko

Veľká akcia Seminarium: Polícia od rána zasahovala v rámci protidrogovej akcie

2.11.2023 07:20 , Aktualizované: 2.11.2023 14:15

Polícia vo štvrtok od skorých ranných hodín zasahuje na viacerých miestach Bratislavského kraja v rámci protidrogovej akcie Seminarium. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Polícia
Foto: Facebook/Polícia SR (ilustračná fotografia)

Akcia Seminarium

"Policajti bratislavskej krajskej kriminálky spolu s policajtmi ďalších krajských riaditeľstiev Policajného zboru vo štvrtok od skorých ranných hodín zasahujú v rámci protidrogovej akcie s názvom 'Seminarium' na viacerých miestach Bratislavského kraja," uviedla polícia. Bližšie informácie poskytne, keď to procesná situácia umožní.

Čo počuli susedia?

Policajti údajne brali v putách aj syna bývalého štátneho tajomníka na ministerstve školstva a zároveň niekdajšieho ministra kultúry Františka Tótha.

Ten zahynul pri tragickej autonehode, pri ktorej sa jeho auto zrazilo s osobným vlakom.

Markíza sa rozprávala aj s jednou susedou, ktorá opísala, ako zásah prebiehal. Zadržaný muž je zároveň aj majiteľom domu, v ktorom žena býva. 

Strašný buchot a vyvalenie dverí

"Najprv som si myslela, že niečo horí, pretože som počula strašný buchot. Potom mi napadlo, že asi prišla suseda domov a trieska kufor. Zrazu vyvalili policajti dvere, kričali, nech dáme ruky nad hlavu. Povedali, že je to razia. Viac som sa teda nepýtala, ale oni samozrejme ani neboli ochotní odpovedať. Až neskôr sme sa dozvedeli, o čo išlo," povedala pre tv.noviny.sk.

Kukláči sa v dome striedali. Všetko prehľadal pes a akcia v dome skončila okolo ôsmej ráno. „Chlap, ktorého odviezli, bol majiteľ. Brali ho v putách, ale ja neviem nič bližšie,“ uzavrela suseda.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok