Hlaváčková tvrdila, že Hingisová ju trafila neúmyselne. Zmenila však názor

TASR
14.8.2016 09:50

Hlaváčková utrpela zlomeninu kostičky za okom v semifinálovom súboji proti švajčiarskemu páru Martina Hingisová, Timea Bacsinszká. Stalo sa tak v kľúčovom momente, keď Češky vyhrávali 7:5, 6:4 a mali mečbal.

Hlaváčková tvrdila, že Hingisová ju trafila neúmyselne. Zmenila však názor
SITA/AP

Loptička z rakety Hingisovej trafila Hlaváčkovú priamo do oka. Lekári jej štart v súboji o tretie miesto neodporúčali, 30-ročná tenistka sa však rozhodla hrať. "Po semifinále som musela ísť do nemocnice, vyšetrenia trvali do piatej hodiny ráno. Robili mi CT, zistili mi fraktúru očnicového oblúka. Ešte tesne pred zápasom som nevedela, či budem schopná hrať," vravela Češka pre portál idnes.cz.

Od účasti v zápase ju odhovárala aj jej partnerka Hradecká. "Lucka mi hovorila, aby som nehrala. Všetci ma od toho odhovárali. Ale myslím, že potom by mi to bolo ľúto," dodala.

Hlaváčková pôvodne tvrdila, že Hingisová ju trafila neúmyselne. "Trošku som zmenila názor. Ak niekto na svete vie, kam letí úder, tak je to Hingisová. Trafilo to priamo do mňa. Nebudem jej to vyčítať, ale jej reakcia potom bola nepríjemná. Myslím, že sa nemala starať o to, či ma mali ošetrovať lekári. Možno sa radšej mohla spýtať, či som v pohode. Musím povedať, že ma sklamala," posťažovala sa Hlaváčková.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok