Z okna prešovskej nemocnice vypadol muž. Na mieste bol mŕtvy, príčina známa nie je

ta3/TASR
29.10.2023 21:31

Muž vyskočil z okna prešovskej nemocnici, príčina nie je doposiaľ známa. Na mieste bol mŕtvy. Pomôcť mu už nedokázali ani lekári, ktorí hneď na to vybehli z nemocnice, píše portál noviny.sk.

nemocnica12_3_12_20110629374.jpg
TASR/František Iván

Nariadili pitvu

Stalo sa to v podvečerných hodinách, keď z okna internistického monobloku vypadol človek. Jeho pád videli aj očití svedkovia. Jeden z nich stál pred budovou nemocnice s kamarátom. Všetko videl na vlastné oči, píšu noviny.sk.

„Šesťdesiatšesťročný muž utrpel také zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Kamarát očitého svedka tvrdil, že to vyzeralo akoby skočil. No nateraz nie je vylúčená ani nešťastná náhoda. Prípad má v rukách polícia. Na stanovenie presnej príčiny smrti bola dohľadajúcim lekárom nariadená pitva, napísali na svojom webe noviny.sk. 

Dolinkovej vyjadrenie

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) telefonovala s riaditeľom prešovskej nemocnice Ľubomírom Šarníkom, v ktorej prišlo k tragickému úmrtiu. Podľa portálu noviny.sk tam mal vypadnúť z okna 66-ročný muž.

„V prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ uviedla Ligdayová.

Ministerka vyjadrila rodine pozostalých úprimnú sústrasť.

Riaditeľ Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana ju informoval o prebiehajúcich procesných úkonoch, ako priblížila na sociálnej sieti.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok