Žena chce šesťročnej dcére zmeniť meno. Jej manžel neprezradil pravý dôvod výberu, ten sa dozvedela len pred časom

ta3/The Mirror
30.10.2023 05:45

Istá žena z Veľkej Británie prezradila, že mení meno svojej šesťročnej dcéry po tom, čo vyšla najavo znepokojujúca pravda o minulosti jej manžela. Ten ju prosil, aby to nemenila, ale ona to odmieta.

profimedia-0816014488.jpg
Profimedia

Stretnutie všetko zmenilo

Matka zostala zhrozená po tom, čo zistila skutočný dôvod, prečo sa jej manžel rozhodol pre také meno ich dieťaťa. Manželia sa spočiatku nevedeli zhodnúť na ideálnom mene pre svoju dcéru, až sa nakoniec dohodli na tom, že ju pomenujú Maeve.

Toto meno navrhol manžel po tom, ako mu „svitlo“, ale keď ich dcéra dovŕšila šesť rokov, žena zistila „šokujúcu pravdu“ o jeho rozhodnutí.

Keď bola na večeri s manželovými priateľmi z univerzity, povedali jej informácie, ktoré ju nemilo prekvapili, píšu britské noviny The Mirror.

Na sociálnej sieti vysvetlila: „Ja a môj manžel sme boli na dvojitom rande s jedným z jeho priateľov, ktorých nevidel od vysokej školy. Bol to krásny večer, až kým neprišlo na meno nášho dievčatka, na čo sa jeho kamarát čudne zatváril.“

Hneď si pomyslela, že sa niečo deje, a zatlačila naňho, aby to prezradil. „Potom povedal, že to bolo meno jeho priateľky z vysokej školy.“

Dodala, že jej manžel bol tajnostkársky a meno svojej bývalej milenky nikdy nespomenul. „Počula som o tom dievčati a vedela som, že bol do nej zamilovaný a ona sa s ním rozišla, nikdy ju však nespomenul menom. Večer bol touto bombou zničený.“

Uprednostnila žiarlivosť

Žena ďalej uviedla, že považuje za „neuveriteľne strašidelné“, že jej dieťa dostalo meno po žene, s ktorou chodil a ktorú miloval jej manžel. Rozhodla sa tak pre zmenu mena dieťaťa.

„Povedala som mu, že jej legálne zmením meno na niečo iné. Dcére to nevadí, ale jemu áno a trvá na tom, že jej poškodím sebavedomie. Aj tak to urobím,“ dodala.

Názory používateľov sociálnych sietí boli rôzne, niektorí tvrdili, že hoci jej manžel mal povedať pravdu, ona by nemala pre to meniť meno svojej dcéry.

Jedna osoba napísala: „Manžel mal určite spomenúť, že chodil s niekým s týmto menom. Pocit zranenia a zrady je pochopiteľný, ale snažiť sa zmeniť meno šesťročného dieťaťa pre vašu ujmu je prehnané.“

Ďalší komentujúci si myslí, že je hlúpe uprednostňovať žiarlivosť pred vlastným dieťaťom, dodal The Mirror.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok