Gyömbér by mal v drese Pescary viac hrávať, tréner ho veľmi chcel

TASR
12.8.2016 16:20

Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér odišiel z AS Rím na hosťovanie do konkurenčného talianskeho klubu Delfino Pescara 1936.

Gyömbér by mal v drese Pescary viac hrávať, tréner ho veľmi chcel
SITA/Marek Mrviš

Už je delfínom

Dvadsaťštyriročný defenzívny univerzál Gyömbér sa už vo štvrtok pripojil k novým spoluhráčom, v Pescare bude obliekať dres s číslom 37. Informovala o tom oficiálna internetová stránka "delfínov". Gyömbér síce opustil káder AS Rím, no zostal v talianskej Serie A, keďže Pescara si v minulom ročníku vybojovala postup do najvyššej súťaže.

Účastník ME 2016 vo Francúzsku prišiel do Ríma vlani v auguste, najprv na hosťovanie z Catanie Calcio. Za "giallorossi" odohral deväť zápasov. Tento rok v júni si Rimania uplatnili opciu a podpísali s Gyömbérom trojročný kontrakt až do 30. júna 2019.

Aby pravidelne hrával

"Pre Nora sme hľadali možnosti, aby mohol pravidelne hrať. Ponúk mal dosť, chceli ho z Talianska, Španielska a z Anglicka. Nakoniec aj po dohode so športovým riaditeľom AS Rím Walterom Sabatinim sme sa rozhodli pre Pescaru. Zavážilo aj to, že ho veľmi chcel kouč nováčika najvyššej súťaže Massimo Oddo. Verím, že Noro konečne odohrá celú sezónu, nebudú ho trápiť ani zdravotné problémy," uviedol pre portál csm-agency.sk Juraj Vengloš, futbalový agent a riaditeľ CSM-Agency.

Odchovanec revúckeho futbalu v minulosti hral aj za Banskú Bystricu, na Apeninský polostrov odišiel v júli 2013.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok