Vodič chcel na diaľnici pomôcť odstavenému vozidlu, narazilo doň ďalšie auto. Nehodu neprežil

ta3/TASR
22.10.2023 16:16 , Aktualizované: 23.10.2023 07:07

Na diaľnici D1 medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji došlo k dopravnej nehode. Na mieste zasahovala vrtuľníková záchranná služba. Potvrdili to z oddelenia komunikácie a marketingu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.

392952355_641278631532907_8400235388401335190_n.jpg
Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Tvoria sa kolóny

Podľa portálu tvnoviny.sk sa v pravom jazdnom pruhu nachádzalo odstavené auto značky Mercedes, ku ktorému sa po chvíli pristavilo ďalšie vozidlo značky BMW. Jeho vodič chcel odstavenému vozidlu pomôcť.

"Následne po vystúpení vodiča z vozidla BMW doň narazil vodič s vozidlom Audi. Vodič z vozidla BMW utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz vrtuľníkom do bratislavskej nemocnice," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Muža sa nepodarilo zachrániť

“OSZZS vyslalo k vážnej dopravnej nehode na diaľnici D1 smer Senec vrtuľníkovú záchrannú službu a dve ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci. Na mieste prebieha resuscitácia jednej osoby,“ uviedlo stredisko na sociálnej sieti.

Osobu následne previezli do nemocnice, kde si ju prevzal tím lekárov. Jeho zranenia však boli veľmi vážne. "Napriek enormnej snahe našich zdravotníkov sa muža žiaľ už nepodarilo zachrániť a zraneniam krátko po prevoze podľahol," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská, informuje portál noviny.sk.

Neprejazdný úsek a kolóny

Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti informovala, že na mieste sa zrazilo viacero áut. Úsek bol podľa nej uzavretý.

Na výjazde z Bratislavy po diaľnici D1 v smere na Senec sa pre nehodu, ktorá sa stala okolo 15.00 h, tvorili kolóny.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok