Bolt uvažuje o novej kariére, chce byť hercom alebo futbalistom

TA3 TASR
9.8.2016 14:24

Fenomenálny jamajský šprintér Usain Bolt vyhlásil, že by sa chcel po ukončení profesionálnej športovej kariéry vydať na hereckú dráhu. Svetového rekordéra na 100 i 200 m lákajú predovšetkým akčné filmy.

Bolt uvažuje o novej kariére, chce byť hercom alebo futbalistom
SITA/AP

"Vážne nad tým uvažujem," priznal Bolt v rozhovore pre Playboy. Jeho hereckým vzorom je Brit Jason Statham, ktorý bol v mladosti aktívnym športovcom - začínal ako skokan do vody.

Dvadsaťdeväťročný Bolt túži na OH v Riu de Janeiro prekonať svoj vlastný svetový rekord v behu na 200 m. V Brazílii chce zavŕšiť unikátne treble a rovnako ako v Londýne i Pekingu triumfovať na stovke, dvestovke aj v štafete na 4x100 m. Po Riu chce ešte štartovať na MS 2017 v Londýne, potom sa plánuje s aktívnou kariérou rozlúčiť.

Fanúšik Manchestru United si takisto vie predstaviť, že to skúsi v profesionálnom futbale. Ponuku však od žiadneho klubu zatiaľ nedostal. "Som si však istý, že nejakú dostanem, keď sa rozhodnem to vyskúšať," vyhlásil Bolt.

Navyše je tento jamajský šprintér aj dobrý tanečník. Nezvažuje aj tanečnú kariéru? O jeho talente sa môžete presvedčiť sami:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok