Na koncerte Snoop Dogga sa zranili desiatky ľudí, zrútila sa zábrana

TASR
7.8.2016 00:09

Spolu 42 ľudí utrpelo zranenia v americkom meste Camden v štáte New Jersey na spoločnom koncerte rapperov Snoop Dogga a Wiza Khalifa po tom, ako sa na nich zrútila zábrana oddeľujúca hľadisko od javiska.

Na koncerte Snoop Dogga sa zranili desiatky ľudí, zrútila sa zábrana
SITA/AP

Incident sa odohral krátko pred 22.30 h miestneho času (4.30 h SELČ). Ľudia, ktorých zasiahla padajúca zábrana, spadli na betónovú podlahu. Jedného fanúšika hospitalizovali po tom, ako utrpel vážne zranenia v hornej časti tela. Momentálne je jeho stav stabilizovaný. Mnoho ďalších osôb utrpelo zlomeniny, pomliaždeniny a ďalšie zranenia.

Koncert, ktorý bol podľa slov fanúšikov v čase nehody približne v polovici, po incidente okamžite zastavili a neskôr zrušili.

Spoločnosť Live Nation, ktorá otvorený priestor určený na koncerty s názvom BB&T Pavilion prevádzkuje, v reakcii na nehodu uviedla, že pokazená časť zábrany už bola upevnená a nadchádzajúce plánované koncerty sa uskutočnia. Dodala, že momentálne aktívne spolupracuje s úradmi a odborníkmi, pomocou ktorých sa snaží určiť, prečo k zrúteniu došlo. Zranenia utrpeli aj viacerí spomedzi jej vlastných zamestnancov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok