Výsledok volieb je zrkadlom spoločnosti, reagoval premiér Ódor. Zhodnotil, že to bola dlhá a náročná noc

ta3
1.10.2023 16:57

"Ľudia na Slovensku demokraticky a slobodne rozhodli a ja ich voľbu plne rešpektujem. Gratulujem politickým stranám, ktoré budú mať možnosť zastupovať voličov v Národnej rade SR," povedal premiér Ľudovít Ódor vo svojom vyjadrení po voľbách.

20233009_volby23_odor_03988452.jpg
TASR/Jaroslav Novák

“Výsledok predčasných parlamentných volieb je zrkadlom našej spoločnosti. Je potrebné, aby sme sa doň všetci spoločne, úprimne a hlboko pozreli a položili si spoločne otázku, akou krajinou sme,“ okomentoval výsledky.

Konštatoval, že odpoveď sa, pochopiteľne, nemusí, nemôže a ani nebude páčiť všetkým. 

Poďakovanie voličom

Ódor chce veriť, že akákoľvek vláda, ktorá vznikne, urobí všetko potrebné a nevyhnutné pre pokoj na Slovensku a pre úspech našej krajiny.

“Chcem poďakovať všetkým, ktorí prišli voliť. Všetkým, ktorým záleží na osude Slovenska, čo si veľmi vážim. Nebolo vás málo,“ vyjadril sa predseda vlády.

V neposlednom rade poďakoval všetkým, ktorí sa podieľali na priebehu volieb - predsedom či členom volebných komisií, policajtom, ktorí dohliadali na bezpečnosť, tým, ktorí hlasy sčítavali, vyhodnocovali a zabezpečovali plynulý chod informačných systémov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok