Takto volia politici: Pellegrini i Fico sprevádzali mamu, Matovič prišiel do školy, ktorú navštevoval

ta3
30.9.2023 10:27

Predčasných parlamentných volieb sa postupne zúčastňujú aj predsedovia politických strán. Svoje odvolenie zväčša zdieľajú na sociálnych sieťach.

volenie.png

Peter Pellegrini prišiel voliť so svojou mamou. Otca má v nemocnici, ten má voliť tam. Po odvolení odišiel Pellegrini na návštevu ku svojej sestre na halušky. Uviedol, že účasť vo voľbách si netrúfa odhadnúť. Prial si, aby bola aspoň taká, aká bola v 2020.

Igor Matovič bol odvoliť vo volebnej miestnosti, ktorá bola zriadená v priestoroch školy, ktorú sám navštevoval. Vo videu na sociálnej sieti tiež uviedol, že v tejto škole učila jeho manželka Pavlína.

Fotkou z volieb sa na sociálnej sieti pochválil aj Richard Sulík.

"Odhadujem mierne vyššiu účasť ako je priemer, takže okolo 67 až 68 percent," uviedol.

Robert Fico sa zúčastnil volieb spoločne so svojou mamou. "Vždy, keď navštívim mamu, nájdem tu pokoj, pohodu. Nikto tu nerieši nezmysly. Takéto by som si želal aj Slovensko," povedal vo videu na sociálnej sieti.

Odvolené už má aj Michal Šimečka. K fotke na sociálnej sieti uviedol len "Odvolené. Držme si palce!".

Volieb sa už zúčastnil aj Andrej Danko. Povedal, že očakáva zmenu, dúfa, že voliči sa správne rozhodnú a že účasť v jeho obci je vysoká.

Danko - volby.jpg ta3 Danko - volby.jpg

Rovnako odvolené má už aj Milan Majerský.

Hlasoval už i Boris Kollár.

Eduard Heger sa zúčastnil volieb spoločne s manželkou. "Máme možnosť si zvoliť, v akej krajine budeme žiť nasledujúce štyri roky," uviedol na sociálnej sieti.

"Dnes sa volia noví "kráľovia"," citoval po odvolení svoju dcéru Milan Uhrík

Účastníci Medzinárodného maratónu mieru (MMM) v Košiciach s hlasovacím preukazom majú možnosť odvoliť priamo v areáli Kulturparku, kde si bežci vyzdvihnú štartovacie čísla. Svoje číslo si prebral aj Mikuláš Dzurinda. Voliť bude poobede.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok