Svedkyňa nočnej streľby: Bála som sa potom aj zaspať. Útočník bol môj sused, vraj bral aj drogy

ta3
28.9.2023 09:29 , Aktualizované: 28.9.2023 09:47

Obyvateľov bratislavského sídliska Dúbravka uprostred noci vyrušila streľba. Z okna bytovky začal muž náhodne strieľať na ľudí.

Streľba v Bratislave
ta3/Monika Podstávková

Vraj užíval i drogy

Nočný útok strelca v bratislavskej Dúbravke nedal spať viacerým obyvateľom. Nielen, že ich prebudili výstrely ako také či zvuky sirén záchranných služieb, pridal sa k tomu i strach.

„Bolo tu asi 20 hasičských áut a aj 20 sanitiek. Nevedela som, či nás budú evakuovať. Bála som sa aj zaspať,“ vyslovila jedna z miestnych obyvateliek. Podľa jej slov bol útočníkom jej sused. „Niečo nad nami buchlo a tiež sa tu strieľalo. Útočník je môj sused. Minimálne z videnia som ho poznala. Výbušniny vraj púšťal častejšie. Počula som aj, že bral drogy,“ povedala.

Robieval neporiadok s delobuchmi práve on?

Ďalší obyvateľ pre ta3 uviedol, že nočný nepokoj mávali v Dúbravke častejšie. „Okolo tretej, medzi treťou a piatou ráno, zvykneme počuť dve rany. Hovorí sa, že niekto tu hádže delobuchy,“ povedal, „tak som si ešte hovoril, že konečne ho už asi vypátrali a policajti idú po ňom,“ uviedol. Či tým, kto pravidelne narúšal nočný pokoj delobuchmi, bol skutočne útočník, ktorý dnes v noci postrelil štyroch ľudí, nie je potvrdené.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok