Pročko vysvetľoval údery, ktoré mu uštedrili v Lučenci. Priznal, že sa počas výpovede na polícii pozvracal

ta3/Patrik Mindžák
19.9.2023 16:43

Jozef Pročko na tlačovej konferencii vysvetľoval útoky, ktoré sa stali v Lučenci na predvolebnom mítingu OĽANO a priatelia. Páchatelia ho celkovo udreli trikrát, vypovedal na polícii a následne putoval do nemocnice, kde mu stanovili diagnózu. Aj to bol dôvod, prečo prišiel na tlačovú konferenciu s nákrčníkom.

procko
ta3

Tri údery

"Včerajšok bol veľmi vypätý, veľmi agresívny," začal Pročko s tým, že na míting v Lučenci prišiel, lebo ho o to poprosil stranícky kolega Peter Pollák.

Počas tlačovej konferencie, kde vysvetľoval útoky na kandidátov, ozrejmil, že ho udreli trikrát. Hádzali po ňom vajíčka. Pri poslednom útoku oznámil, že zozadu hlavy dostal úder päsťou. Daný páchateľ vraj v ruke držal počas úderu ďalšie vajíčko. Po tomto incidente mal vraj „iskričky v očiach“.

Spolu s kolegami sa dohodol, že útoky od istého páchateľa neboli po prvýkrát, tak ho musia identifikovať, preto šli za ním.

Stále pociťoval bolesť hlavy, počas výpovede na polícii sa podľa vlastných slov aj pozvracal.

Nákrčník na tlačovej konferencii mal z dôvodu, že po útoku mu diagnostikovali "pomliaždenú hlavu s odreninou a podvrtnutie krčnej chrbtice“.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok