Ako vidia Slováci duel proti Portugalcom? Takéto sú kurzy a stávky tipérov

ta3/Patrik Mindžák
8.9.2023 15:19 , Aktualizované: 8.9.2023 16:23

V piatok večer sa začne dlhoočakávaný duel proti portugalskej reprezentácii. Niektorí hovoria dokonca o zápase roka. Obe mužstvá sú zatiaľ v kvalifikácii na majstrovstvá Európy bez prehry, o túto poctu by nechceli prísť ani po dnešnom meraní síl. Tipéri sú však realistickí, omnoho viac veria skúsenejším hráčom z Pyrenejského polostrova.

Takmer pol milióna eur

Porovnali sme dve slovenské stávkové kancelárie, ktoré ponúkali možnosť nahliadnuť do tajov daného zápasu. Na ich webových portáloch sme našli množstvo financií, ktoré na stretnutie vložili, či to, komu viac veria na základe častejšieho vkladu.

Jeden portál uvádza, že až 98 % ľudí verí portugalskej výhre s kurzom 1,45:1. Celková hodnota vkladov sa vyšplhala na takmer 470-tisíc eur. Celkovo sa na tento duel vložili financie vo výške takmer 480-tisíc eur. Je možné, že táto hranica sa do začiatku duelu ešte prekročí.

Slováci veria našim iba málo - hovoríme o jednom percente všetkých stávok na tento futbalový sviatok. Doteraz si na výhru slovenského tímu tipli ľudia, ktorých vklad je dohromady vo výške takmer 4 800 eur s kurzom 7,99:1.

Objavil sa aj odvážny tiket, ktorý verí v to, že stredopoliar SSC Neapol Stanislav Lobotka strelí Portugalcom dva alebo viac gólov. Kurz na túto stávku je vo výške 81:1, z 20-eurového vkladu môže Slovák získať až 1 620 eur.

Radostný večer či trúchlenie?

Ďalšia stávková kancelária uvádza, že družine okolo Cristiana Ronalda verí menej - "len" 79 percent Slovákov s kurzom 1,49:1. Šok vo forme slovenského víťazstva tipuje 2,3 percenta ľudí, kde sa kurz pohybuje 8,30:1.

Konkrétne sumy však neprinášajú. Je však viac-menej isté, že aj tu sa cifry vyšplhajú do výšin, ktoré by mohli obyvateľom Slovenska možnou výhrou spríjemniť piatkový večer.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok