Kovalík predviedol fanúšikom "ďakovačku" na mexický spôsob

TASR TA3
15.7.2016 23:38

Lepší debut v bojoch o "šalátovú misu" si ani nemohol želať. Slovenský tenista Jozef Kovalík pri daviscupovej premiére ukončil víťaznú sériu maďarskej jednotky Zoltána Fucsovicsa. Po skončení duelu predviedol fanúšikom ukážkovú ďakovačku na spôsob mexickej vlny.

"Bolo to také spontánne. Slovenskí fanúšikovia, ktorí merali cestu do Budapešti i chalani z lavičky si to zaslúžili. Počas celého zápasu ma vytrvalo povzbudzovali a hnali ma za víťazstvom," povedal Kovalík, ktorému v hľadisku fandili rodičia, brat i priateľka Nikola Vajdová.

Kovalíkov otec Lubor s mamou Katarínou ho videli naposledy hrať v zahraničí, ešte   keď bol junior. "Odvtedy som jazdil po turnajoch sám alebo s mojím trénerom. Som rád, že rodičia si po dlhom čase mohli naživo pozrieť môj zápas. Zaslúžili si vidieť moju daviscupovú premiéru."

Po prvý raz mu počas duelu radil daviscupový kapitán. "Bolo to také zvláštne, no Miloš Mečíř vidí veci veľmi dobre a vie poradiť. Vždy keď som si počas prestávky medzi gemami sadol, povedal mi, že toto bolo dobré, toto skús spraviť lepšie. Jeho rady mi v dôležitých momentoch zápasu veľmi pomohli."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok