Škrtel definitívne mení FC Liverpool za Fenerbahce Istanbul

TA3 TASR
12.7.2016 22:39

Škrtelov odchod bol avizovaný už dlhší čas, v utorok krátko pred 22.00 h dorazil do Istanbulu, kde na druhý deň absolvuje lekársku prehliadku a podpíše trojročný kontrakt. V klube by mal patriť medzi najlepšie zarábajúcich hráčov.

Po príchode na letisko bol prekvapený z množstva novinárov. "Ďakujem vám, že ste tu. Ak mám byť úprimný, nečakal som, že tu bude toľko novinárov. Som šťastný, že som tu," povedal pre oficiálnu stránku klubu.

Slovenský reprezentant, ktorý viedol defenzívu tímu trénera Jána Kozáka na EURO 2016, dostal pozitívne referencie aj od krajana Miroslava Stocha. Ten pôsobí vo Fenerbahce s prestávkami od roku 2010. "Rozprával som sa s Miroslavom Stochom a on mi hovoril o klube i meste iba dobré veci. Fenerbahce je stabilný a progresívny klub. Je to veľký a skvelý klub, aj preto som si ho vybral. Verím, že zajtra všetko skompletizujeme," dodal.

Skúsený stopér opustí Anfield po ôsmich sezónach. Za "The Reds" nastúpil na 320 zápasov od svojho príchodu do klubu v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad. Po zasadnutí Jürgena Kloppa na trénerskú stoličku Liverpoolu však stratil miesto v základnej zostave a z uplynulých 63 zápasov nastúpil len na 27. Prestupová čiastka za Škrtela by mala byť podľa britských médií päť miliónov libier.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok