V Trnave chcú zabudovať odchovancov, Karhan žiada trpezlivosť

TA3 TASR
12.7.2016 20:34

Futbalový Spartak Trnava pred štartom novej sezóny Fortuna ligy 2016/2016 hodlá do prvého mužstva zabudovať odchovancov a jeho ambíciou je ešte vylepšiť štvrté miesto v tabuľke z uplynulej sezóny.

Vedenie klubu z "malého Ríma" teší zotrvanie trénera Miroslava Karhana na lavičke "andelov" a najbližším cieľom je úspešné účinkovanie v Európskej lige UEFA. V nej Spartak už preskočil prvú prekážku a rád by prekonal 3. predkolo z minulej sezóny.

Za prítomnosti generálneho manažéra Pavla Hoftycha, trénera Miroslava Karhana, kapitána mužstva Martina Mikoviča a PR manažéra Mareka Ondrejku sa na Štadióne Antona Malatinského uskutočnila oficiálna predsezónna tlačovka FC Spartak Trnava.

Príprava na sezónu len po dvojtýždňových dovolenkách sa začala v pondelok 6. júna. Káder opustilo osem hráčov – brankár Ľuboš Kamenár, stopér Miloš Nikolič, stredopoliar Silva Cleber a útočník Tomáš Majtán. Obrancu Martina Tótha preradili do kádra druholigovej juniorky. Ku koncu mesiaca jún skončil s aktívnou činnosťou Róbert Jež a mužstvo opustili aj Aldo Baéz a David Depetris, s 15 gólmi najlepší strelec mužstva v uplynulej sezóne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok