Trenčania v Ľubľane bez van Kessela. Podľa Ševelu majú alternatívy

TA3 TASR
12.7.2016 20:21

Slovenský futbalový šampión AS Trenčín vstúpi v stredu 13. júla druhýkrát do elitnej pohárovej súťaže Liga majstrov UEFA. V úvodnom zápase 2. predkola sa predstaví na ihrisku slovinskej Olimpije Ľubľana s jasným cieľom.

Tréner AS Martin Ševela očakáva od prvého duelu náročný zápas. "O súperovi máme dostatok informácií. Olimpija je disciplinované mužstvo, kompaktné, s veľmi dobrou defenzívou a kvalitným prechodom do útoku. Jej hráči sú veľmi dobre stavaní, rýchlostne kvalitne vybavení. Ľubľana je národný šampión, čo hovorí samo o sebe. V tabuľke sa dostali pred Maribor, s ktorým sme hrali počas zimného sústredenia. Verím, že hráči odovzdajú maximum a budú hrať tak, aby sme si vytvorili sľubný výsledok pred odvetou," povedal na predzápasovej tlačovej konferencii v dejisku zápasu kouč Ševela.

Trenčanom bude v Slovinsku chýbať ich najlepší strelec v minulej sezóne Gino van Kessel. Holandský útočník reprezentujúci Curacao by mal v najbližších dňoch spečatiť svoj prestup do Slavie Praha.

"Gino tu s nami nie je, takže zajtra nebude použiteľný. Nastal čas, aby sa vo svojej kariére posunul ďalej a my mu želáme len to najlepšie. Na jeho miesto máme pripravených ďalších hráčov, ktorí v minulej sezóne nemali toľko hracieho času a chcú sa ukázať. Verím, že zvládneme tento zápas aj bez najlepšieho strelca z minulej sezóny," dodal Ševela.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok