Naši futbaloví reprezentanti sú už doma, privítali ich vďační fanúšikovia

TA3 SITA
27.6.2016 23:44

Naši futbalisti sa podvečer vrátili z európskeho šampionátu vo Francúzsku. Ako prvý sa v príletovej hale niekoľko minút po 18.00 h objavil usmiaty Ján Ďurica.

Na palube lietadla na linke Clermont-Ferrand - Bratislava boli s výnimkou hráčov Slovana Bratislava Jána Muchu a Kornela Sálatu, ktorí museli pre povinnosti v tohtoročnej edícii Európskej ligy UEFA domov letieť už v noci hneď po osemfinálovom súboji s Nemeckom (0:3), všetci nominovaní futbalisti. Počnúc spoľahlivým strážcom slovenskej svätyne Matúšom Kozáčikom a končiac Stanislavom Šestákom, ktorý v nedeľu 26. júna vo Francúzsku absolvoval posledný 66. medzištátny zápas vo svojej kariére.

"Ak by som si mal vybrať, určite by som na tomto šampionáte chcel byť ešte dlhšie. Mne sa vo Francúzsku páčilo. Bol to naozaj krásny šampionát, ktorý nám všetkým prichystal mnoho nezabudnuteľných zážitkov," reagoval tréner Ján Kozák na otázku, či si takto nejako predstavoval návrat z dejiska ME, keď si pri odchode do Francúzska zo všetkého najviac želal čo najdlhší pobyt v ich dočasnom francúzskom sídle vo Vichy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok