Ronaldovi pred zápasom praskli nervy, novinárovi zahodil mikrofón

TA3 SITA
23.6.2016 00:24

Trojnásobný najlepší futbalista na svete, portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo potvrdil, že na majstrovstvách Európy vo Francúzsku nie je práve v najlepšej pohode a psychickom rozpoložení.

Hviezda Realu Madrid sa neovládla na prechádzke portugalského národného tímu, keď čakal na rozhodujúci duel proti Maďarsku v základnej F-skupine ME. K Ronaldovi pristúpil korešpondent z periodika Correio da Manhä s otázkou, či je pripravený na podvečerný dôležitý zápas.

Nasrdený 31-ročný rodák z ostrova Madeira sa neovládol, vytrhol novinárovi mikrofón z rúk a šmaril ho do jazera, pri ktorom sa hráči portugalskej reprezentácie prechádzali.

Ronaldo už dávnejšie "vetoval" zástupcov médií z tohto periodika: dôvodom je, že často publikuje články o jeho súkromnom živote. O incidente informoval španielsky denník Marca.

V spomenutom stredajšom stretnutí v Lyone sa rozhodne, či "Seleccao" bude účastníkom osemfinále kontinentálneho šampionátu, alebo "európski Brazílčania" prekvapujúco pocestujú predčasne domov.

Portugalsko má v F-skupine zatiaľ na konte len dva nerozhodné výsledky (s Islandom 1:1 a Rakúskom 0:0) a potrebuje minimálne remízu na účasť vo vyraďovacích bojoch. Kanonier Cristiano Ronaldo sa zatiaľ strelecky nepresadil, proti Rakúsku navyše nepremenil pokutový kop.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok