Na záver prípravy prehra Walesu, remíza Ruska

TASR SITA TA3
5.6.2016 22:46

Futbalisti Walesu prehrali v nedeľňajšom poslednom prípravnom stretnutí pred začiatkom majstrovstiev Európy so Švédskom hladko 0:3

Zverenci Chrisa Colemana inkasovali prvýkrát na konci prvého polčasu, keď sa presadil Emil Forsberg. Po zmene strán domáci Švédi pridali ešte dva zásahy zásluhou Mikaela Lustiga a Johna Guidettiho. Wales je prvým súperom Slovenska v základnej B-skupine na ME, vzájomný zápas je na programe 11. júna o 18.00 h v Bordeaux. Wales nevyhral v posledných štyroch medzištátnych dueloch, naposledy sa tešil v 13. októbra v súboji s Andorrou (2:0).

V nedeľu nezvíťazil ani druhý súper Slovenska na ME 2016 Rusko. Zverenci trénera Leonida Sluckého remizovali v Monaku so Srbskom 1:1. Rusi sa síce dostali do vedenia päť minút pred koncom gólom Arťoma Dziubu, ale už o tri minúty neskôr vyrovnal Aleksandar Mitrovič.

Rusko nevyhralo už tri stretnutia po sebe, predtým si pripísalo prehry s Českom (1:2) a Francúzskom (2:4). Posledný víťazný zápas odohralo 26. marca proti Litve (3:0). So Slovenskom sa na ME 2016 stretne 15. júna o 15.00 h v Lille.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok