Američanka kúpila mrazničku. Lacno, ale s mŕtvolou

ČTK
1.6.2016 19:32

Mrazivý objav urobila istá Američanka po tom, čo za výhodnú cenu odkúpila od svojej susedky mrazničku. Vnútri našla prekvapená žena zmrazené časti ľudského tela, ktoré sama identifikovala ako pozostatky matky jej susedky.

Američanka kúpila mrazničku. Lacno, ale s mŕtvolou
SITA/AP (ilustračný záber)

Žena z mesta Goldsboro v Severnej Karolíne mala najprv radosť z výhodnej kúpy, keď si zaobstarala priestranný hĺbkovo mraziací stroj za 30 dolárov. Predávajúca jej však oznámila, nech mrazničku neotvára, pretože v nej majú veci žiaci z cirkevnej nedeľnej školy v rámci projektu "časovej schránky" a prídu si pre ne. Po troch týždňoch to však žena nevydržala, minulý piatok mraznička otvorila a pri pohľade dovnútra jej zmrzol úsmev na perách.

Hneď zavolala políciu, ktorá si box aj s mŕtvolou odviezla. "Predala mi svoju zmrznutú matku za 30 dolárov. Ako niekto môže niečo také urobiť?" povedala novinárom žena, ktorá nechcela byť identifikovaná.

Jej susedka podľa nej žila s matkou v spoločnej domácnosti, od minulého septembra však matka nevychádzala z domu. Susedka tvrdila, že je v domove pre seniorov v Západnej Virgínii. Hneď po predaji podľa ženy ohlásila, že ju ide navštíviť, a od tej doby sa neukázala. Polícia ju hľadá.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok