Strelec na južnom Slovensku zabil manželský pár dôchodcov

1.6.2016 15:34

Streľba, po ktorej zostali dvaja mŕtvi, otriasla obcou Vlčany v okrese Šaľa. Obeťami útoku sú 68-ročný muž a 66-ročná žena.

Strelec na južnom Slovensku zabil manželský pár dôchodcov
obecvlcany.sk

Ako uviedol starosta obce Gyula Iván, obyvatelia Vlčian sú z udalostí šokovaní. "Je to veľmi nepríjemná vec. Obete tohto činu sme poznali, nezdalo sa mne ani iným, že by mali nejaké problémy. Nikto netuší, čo za tým mohlo byť, možno nejaké spory. Určite sme z toho všetci otrasení, niečo také strašné sa ešte u nás nestalo," skonštatoval starosta.

Podľa doterajších informácií k streľbe došlo ráno okolo 8:00. Na dvore rodinného domu zostal ležať mŕtvy 69-ročný Zoltán a 67-ročná Eva. Policajti, ktorých privolali na miesto činu, po ceste zadržali 75-ročného muža na bicykli s podomácky vyrobenou zbraňou. Či boli príčinou brutálneho činu majetkové spory, polícia vyšetruje.

Streľbu vo Vlčanoch v okrese Šaľa objasňuje Národná kriminálna agentúra. Ako uviedol Martin Wäldl z policajného prezídia, v tejto chvíli môžeme len potvrdiť, že NaKA prevzala prípad podozrenia z úkladnej vraždy a vzhľadom na prebiehajúce úkony trestného konania nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok