Hokejisti sa na striedačke pohádali, Cíger chce zomknutý tím

SITA
12.5.2016 08:02

Prehru slovenskej hokejovej reprezentácie 2:4 s výberom Bieloruska na 80. majstrovstvách sveta v Rusku sprevádzali hádky medzi hráčmi, ktoré mali prebiehať najmä na striedačke.

Tie údajne vznikali najmä medzi členmi prvej formácie. "Boli tam konflikty, nechcem sa k tomu detailne vyjadrovať, pretože neviem, ako to celé dopadne. Určite to nepomohlo. Tretia tretina bola v znamení nejakých malých konfliktov, ktoré nepatria do tímu. Chlapci si s tým musia urobiť poriadok. V ťažkých chvíľach sa to nevypláca, čo sa aj potvrdilo," povedal po zápase proti Bielorusom tréner Zdeno Cíger.

"Tím musí byť spolu až do záverečnej sekundy,“ dodal hlavný kouč. Slovenský výber viedol nad Bieloruskom po druhej tretine 2:0, v tretej inkasoval až štyri góly a po štyroch dueloch na turnaji má na svojom konte stále šesť bodov. Tím SR ešte v petrohradskej B-skupine nastúpi proti reprezentáciám Kanady, Fínska a USA.

Do konfliktu mali prísť hlavne členovia prvej formácie, konkrétne Marko Daňo, Martin Réway a Martin Bakoš. Marko Daňo sa k celému zápasu vyjadril na svojej facebookovej stránke.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok