Kozár najlepším hráčom v SR za rok 2011

TA3, SITA
20.2.2012 23:12

Najlepším slovenským futsalistom za rok 2011 sa stal Peter Kozár. Dvadsaťštyriročný hráč (nar. 17. 11. 1986) tímu Slov-Matic FOFO Bratislava figuroval na najvyššom stupienku aj pred rokom, prvenstvo v ankete si vtedy rozdelil so spoluhráčom z klubu aj reprezentácie Petrom Haľkom.

Kozár najlepším hráčom v SR za rok 2011
SITA

Kozár má na svojom konte 43 reprezentačných zápasov, strelil v nich 10 gólov. V minulosti získal majstrovský titul s RCS Košice.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov pod názvom TOP FUTSAL 2011 sa uskutočnilo v sobotu podvečer v hoteli Alexandra Wellnes v Liptovskom Jáne.

Kozár nechýba v päťčlennom All Star tíme za uplynulý rok, v ktorom figurujú aj Dalibor Repa (14 hlasov), Peter Haľko (s Kozárom po 11) a Attila Fehérvári (9). Za najlepšieho trénera opäť vyhlásili Jána Janíka, súčasného kormidelníka klubu Slov-matic FOFO Bratislava a kouča národného tímu SR. Skokanom roka sa stal Tomáš Drahovský, ktorý len prednedávnom prestúpil z PKP Košice do majstrovského Slov-Matic FOFO Bratislava. Medzi rozhodcami zvíťazil u futsalových odborníkov Marián Fisher z Pezinka.

Výsledky ankety TOP FUTSAL 2011:

Futsalista roka: 1. Peter Kozár (Slov-matic FOFO Bratislava) 7 hlasov, 2. Dalibor Repa (Across Pinerola Bratislava/ŠK MIMA Trnava) 4, 3. Dušan Rafaj (Slov-matic FOFO Bratislava) 3.

All Stars (mená sú zoradené podľa počtu hlasov): Dalibor Repa (Across Pinerola Bratislava/ŠK MIMA Trnava) 14 hlasov, Peter Kozár a Peter Haľko po 11, Attila Fehérvári (všetci Slov-matic FOFO Bratislava) 9.

Skokan roka: Tomáš Drahovský (Slov-Matic FOFO Bratislava/P.K.P. Košice) 10 hlasov.
Rozhodca roka: 1. Marián Fischer (Pezinok) 9 hlasov.
Tréner roka: 1. Ján Janík (Slov-matic FOFO Bratislava) 12 hlasov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok