Slovenskí športovci predviedli oblečenie, v ktorom sa predvedú v Riu

TASR TA3
27.4.2016 21:29

Slovenskí športovci sa zmenili na modelov a modelky, aby predviedli oblečenie, v ktorom sa predstavia počas tohtoročných olympijských hier v brazílskom Riu de Janeiro.

Fashion Show s prezentáciou oficiálneho odevu slovenskej výpravy na hrách XXXI. olympiády v Riu de Janeiro sa presne 100 dní pred slávnostným otvorením OH uskutočnila v budove Slovenskej sporiteľne na Tomášikovej 48 v Bratislave.

Oblečenie predvádzal úradujúci majster sveta v chôdzi na 50 km Matej Tóth, kladivári Martina Hrašnová a Marcel Lomnický, strelci Danka Barteková a Erik Varga, kajakár Peter Gelle či triatlonista Richard Varga. Na odeve slovenských športovcov do Ria prevládajú národné farby biela, modrá a červená a objavuje sa na ňom už dvakrát osvedčený čičmanský motív.

3232323232_0a000002-12eb-828d.jpg

"Vzory sú dobre zladené a materiál je príjemný a pohodlný. Verím, že všetky druhy oblečenia využijeme a splnia svoj účel," povedal Peter Gelle v prezentácii na facebooku Plus Jeden Šport. "Čičmiansky vzor sa nám určite páči. Bude nás to identifikovať. Pevne verím, že o pár rokov tým bude Slovensko známe vo svete," pridal postrehy z oficiálneho oblečenia do Ria Matej Tóth.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok