V Ohiu neznámy páchateľ vyvraždil rodinu, čin pripomínal popravu

TA3 ČTK
22.4.2016 21:46

Osem členov jednej rodiny zastrelil neznámy páchateľ vo vidieckej oblasti amerického štátu Ohio. Medzi mŕtvymi je jeden mladistvý.

Pacháteľ je na úteku

Tri deti vo veku od štyroch dní do troch rokov našli na miestach tragédie živé. Oznámili to miestne úrady a varovali, že páchateľ alebo páchatelia sú stále na úteku.

Ku krviprelievaniu došlo v pokojnej vidieckej oblasti okresu Pike, v blízkosti mestečka Peebles ležiaceho asi 110 kilometrov od Cincinnati. Streľba sa odohrala v štyroch domoch stojacich pozdĺž tej istej cesty. Generálny prokurátor Mike DeWine a miestny šerif Charles Reader pred novinármi hovorili o "zabíjaní, ktoré pripomínalo popravu".

Nepochopiteľná tragédia

Podľa záberov z miesta činu je teraz oblasť plná policajtov, záchranárov a hasičov. Niektoré obete boli podľa úradov zastrelené priamo v posteli pri spánku. Motív zatiaľ nie je známy. Vyšetrovatelia sa tiež snažia objasniť, či má všetky obete na svedomí rovnaký páchateľ.

Miestna stredná škola bola pre udalosť uzavretá. Guvernér a republikánsky prezidentský kandidát John Kasich označil krviprelievanie za "nepochopiteľnú tragédiu".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok