Odvážna šéfka baru si poradila s lupičom, video sa stalo hitom

ČTK
19.4.2016 10:56

Hitom na francúzskych sociálnych sieťach sa stali zábery odvážnej šéfky jedného baru v Normandii. Podnik prepadol ozbrojený maskovaný lupič. Žena, ktorá v tú chvíľu niesla novorodenca, si napriek tomu dokázala zachovať chladnú hlavu a votrelca vyhnala.

Odvážna šéfka baru si poradila s lupičom, video sa stalo hitom
youtube.com/Normandie-actu

Na videu z bezpečnostnej kamery je viditeľné, ako lupič vstúpil do podniku a požadoval peniaze do batohu. Manažérka Nathalie Leclercová-Pelanová dieťa v pokoji odniesla jeho matke, a potom pri konfrontácii s mužom odstrkovala pištoľ tak, aby nemierila na ňu ani na zákazníkov.

Lupiča nakoniec bila jeho vlastným batohom po hlave tak dlho, až muž ustúpil k dverám. Vtedy jej pribehol na pomoc jeden zákazník, ktorý ho udrel barovou stoličkou. Ozbrojenec potom utiekol.

Zbraň bola podľa francúzskych médií nabitá a lupič z nej stihol dvakrát vystreliť. Leclercová-Pelanová zavolala okamžite po incidente políciu. Ozbrojenec sa ale vzápätí vrátil a ospravedlňoval sa. "Myslím, že si uvedomil vážnosť toho, čo spáchal, a asi si myslel, že sa z toho dostane, keď sa ospravedlní," uviedla žena. Lupiča polícia zatkla.

Témy: Normandia
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok