Halenár sa v Borčiciach dlho neohrial, mal predať zápas

TASR
7.4.2016 14:00

Pôsobenie bývalého slovenského reprezentanta Juraja Halenára v druholigovom futbalovom tíme Iskra Borčice trvalo len dva mesiace. Vedenie klubu s ním po piatom jarnom kole ukončilo spoluprácu.

Halenár sa v Borčiciach dlho neohrial, mal predať zápas
TASR

"Prišiel nám pomôcť postúpiť do prvej ligy. Ale pomýlil sa. Podľa toho, čo som videl, nás chcel dostať do tretej ligy," povedal pre štvrtkové vydanie denníka Nový Čas majiteľ klubu Anton Fabuš. Podľa periodika prišli prvé nezhody medzi šéfom a hráčom po domácom zápase s Dunajskou Lužnou. Borčice v ňom prehrali 0:1 a Halenár nepremenil pokutový kop. "Aký kurz bol na víťazstvo Dunajskej Lužnej? 18,0," povedal Fabuš a dodal: "Jeho meno nechcem v živote počuť. Každý ma odhováral, aby som ho nebral do mužstva. Vraveli: Rozbije ti kabínu. Halenár mi na to povedal: Rozbijem, ale súperovu."

Majiteľ klubu tvrdí, že on Halenára nevyhodil. "On zbadal, že to prehnal, a odišiel sám. Ani neprišiel, len poslal kľúče od bytu. Už nikdy by som nechcel angažovať takého hráča, ako je on," vyhlásil Fabuš.

Juraj Halenár tvrdí, že ho majiteľ z klubu vyhodil. "Vyhodil ma. Bol rázny. Dôvod? Že som pustil zápas s Dunajskou Lužnou a nedal som v ňom penaltu. Neveril som vlastným ušiam, že mi po 15-ročnej kariére niekto také čosi povie. Na Slovensku je to však možné," uviedol 32-ročný útočník. Na svojej nevine trvá. "Žiaden zápas som nepustil. To ku mne nejde. Také niečo by som neurobil. Tvrdenia majiteľa klubu sú výmysly," dodal trojnásobný reprezentant.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok