Piroska definitívne do Slovana, Štepanovský hráčom FK Senica

TA3, SITA
16.2.2012 15:40

Slovenský futbalový reprezentant Juraj Piroska definitívne prestúpil z FK Senica do ŠK Slovan Bratislava. Opačným smerom putuje Peter Štepanovský. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Záhorákov.

Piroska definitívne do Slovana, Štepanovský hráčom FK Senica
SITA

"Už v predstihu sme sa dohodli, že administratívne záležitosti doriešime po návrate zo sústredení. So Slovanom sme uzavreli príchod Petra Štepanovského k nám, opačným smerom ide Juraj Piroska. Za 2,5-ročné účinkovanie v klube Jurajovi ďakujeme. V jeho ďalšej kariére mu prajeme veľa úspechov. Peter sa stal hráčom Senice. Kontrakt podpísal na 18 mesiacov, s možnosťou využitia opcie na ďalší rok," uviedol pre www.fksenica.eu prezident klubu Viktor Blažek.

Transfer Pirosku zo Záhoria do metropoly SR bol aktuálny niekoľko týždňov, jeho príchod do Bratislavy však skomplikovala operácia pruhu, ktorú ofenzívny univerzál absolvoval 16. januára. Piroska už niekoľko dní trénoval so Slovanom a jeho prestup do tímu úradujúceho šampióna SR sa teda definitívne spečatil vo štvrtok predpoludním. "Viem, čo znamená hrať za Slovan. Bol som tu jedenásť rokov a teším sa na novú výzvu. Som rád, že som po rokoch opäť doma. Je to pre mňa veľké plus. Ambície klubu boli stále len tie najvyššie. A za tie roky sa nič nezmenilo. Hráč a aj celý klub chce byť úspešný. Slovan je Slovan a belasý dres si musí každý vážiť. Tak to musia brať všetci," citoval špecializovaný portál www.profutbal.sk slová Juraja Pirosku.

Štepanovský je v senickom tíme zatiaľ spokojný. "Prvé dojmy z účinkovania v klube sú výborné. Máme za sebou kvalitnú prípravu. Myslím si, že je tu skvelá partia. Navyše som prakticky doma. Zo Skalice to mám iba dvadsať kilometrov," skonštatoval Peter Štepanovský a na margo svojich i klubových ambícií dodal: "V Slovane sa berie iba výhra. Nič iné neprichádza do úvahy. Je tam oveľa väčší tlak ako v Senici. V súvislosti so Slovanom sú náročné médiá, fanúšikovia i futbalová verejnosť. Očakávania sú aj v Senici, ale tlak zďaleka nie je taký veľký."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok