Mediálny magnát Murdoch sa oženil s bývalou manželkou Micka Jaggera

SITA
4.3.2016 18:14

Americká herečka a bývalá modelka Jerry Hall a mediálny magnát Rupert Murdoch sa zosobášili. Svadba sa konala v londýnskej rezidencii Spencer House, pričom šlo o civilný obrad.

Mediálny magnát Murdoch sa oženil s bývalou manželkou Micka Jaggera

Dvojica bude mať ešte súkromný obrad v londýnskom St. Bride's Church, ktorý má pre 84-ročného rodáka z austrálskeho Melbourne symbolický význam, keďže sa v ňom nachádza pamätná tabuľa jeho otca Keitha Murdocha. Oddá ich reverendka Alison Joyce, podľa nej pôjde o bohoslužbu modlitby a požehnania, v ktorej obaja poďakujú za ich manželský zväzok.

Murdoch a 59-ročná Hall začali spolu randiť počas minulého leta. Zoznámili ich jedna z Murdochových sestier a jeho neter v Austrálii. O pol roka neskôr sa konali v Los Angeles zásnuby, o ktorých dvojica informovala v januári v britskom denníku The Times, ktorý vlastní Murdochova spoločnosť News Corporation.

Jerry Hall bola v rokoch 1990 až 1999 manželkou speváka kapely The Rolling Stones Micka Jaggera, s ktorým má štyri deti. Zahrala si napríklad vo filmoch Batman (1989), Freejack (1992) či Zúbok (2004). Murdoch bol ženatý tri razy, pričom je otcom šiestich detí.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok