Bardejov vyrovnal stav finálovej série s Novými Zámkami

SITA
3.3.2016 22:10

Hráči HC 46 Bemaco Bardejov zvíťazili 2:1 nad tímom HC Mikron Nové Zámky v druhom finálovom zápase play-off o celkové prvenstvo v I. hokejovej lige 2015/2016 a vyrovnali stav série hranej na tri víťazstvá na 1:1.

Bardejov vyrovnal stav finálovej série s Novými Zámkami
SITA/AP

Tretí a aj štvrtý duel dvoch najlepších tímov po dlhodobej časti súťaže odohrajú v Nových Zámkoch v nedeľu (6. 3.) a v pondelok (7. 3.). Na rozdiel od predchádzajúcich sezón si obaja finalisti už zabezpečili účasť v play-out o dve miestenky do nastávajúceho ročníka najvyššej slovenskej súťaže, kde budú bojovať s jedným z dvojice aktuálnych extraligistov - Piešťanmi alebo Martinom.

Hokejisti Bardejova udreli už v 30. sekunde, skóre duelu otvoril Marcel Baláž. Upokojujúci druhý presný zásah pridal v 42. min v oslabení Oliver Jokeľ a aj keď hostia o päť minút neskôr skorigovali zásluhou Albína Podstaveka, vyrovnať už nedokázali.

Hokej - I. liga - play-off - finále - druhý zápas (hrá sa na tri víťazstvá):
HC 46 Bemaco Bardejov - HC Mikron Nové Zámky 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) - stav série 1:1
Góly: 1. Baláž (O. Gmitter, Kalináč), 42. Jokeľ - 47. Podstavek (Korytko)
Vylúčení: 6:7 na 2 min, presilovky: 0:0, oslabenia: 1:0, rozhodovali: Snášel, T. Orolin - Bednár, Gavalier

Zostavy:

Bardejov: R. Sabol - Všetečka, M. Valjent, M. Bednár, Valentín, Pichnarčík, Loydl, Fajčák, Česelka - Baláž, Kalináč, O. Gmitter - Jokeľ, Šimčák, Mikolášek - L. Ščurko, Linet, Vaško - Solomončak, R. Cútt, Ihnaťo
Nové Zámky: Matej Kristín - Martin Chovan, J. Ďurčo, Jakovlevs, J. Reichel, Bobček, Kousalík, Opalek - Podstavek, Korytko, Martin Frolík - A. Havlík, M. Hudec, Tábi - T. Török, J. Zlocha ml., Baron - Hrudík, A. Sucharda

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok