Na volebný výsledok si môžete staviť, Smer sa príliš neoplatí

TA3 ČTK
23.2.2016 14:49

Stávkové kancelárie očakávajú v marcových parlamentných voľbách víťazstvo Smeru. Bookmakeri však vypísali na úspech strany premiéra Roberta Fica tak nízky kurz, že tipujúcim sa túto stávku prakticky neoplatí uzavrieť.

Na volebný výsledok si môžete staviť, Smer sa príliš neoplatí
SITA

Na víťazstvo Smeru-SD, ktorý by podľa prieskumov verejnej mienky mal vyhrať voľby s veľkým náskokom, vypísali stávkové kancelárie Niké, Fortuna alebo Tipsport kurz 1,01. To znamená, že za každých vložených 100 eur by úspešný tipujúci vyhral iba euro.

Oveľa vyššie výhry záujemcovia o tipovanie dostanú v prípade, ak voľby skončia veľkým prekvapením. Na víťazstvo strany Sieť bol stanovený kurz 200:1.

Okrem víťaza volieb si tipujúci môžu staviť aj na poradie strán, ich volebný výsledok či na účasť voličov v hlasovaní. Bookmakeri vypísali kurzy tiež na počet strán a hnutí, ktoré vo voľbách dostanú aspoň päť percent hlasov, čo je podmienkou pre získanie kresiel. Tipovanie výsledkov hlasovania už sťažilo moratórium na zverejňovanie volebných prieskumov, ktoré platí do volieb 5. marca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok