Pitva Whitney Houstonovej nepreukázala cudzie zavinenie smrti

TASR
13.2.2012 13:54

Na tele zosnulej americkej speváčky Whitney Houstonovej nie sú viditeľné žiadne znaky poranenia a nepredpokladá sa cudzie zavinenie jej smrti. Uviedol to losangelský koroner Ed Winter, ktorý v nedeľu uskutočnil pitvu popovej hviezdy.

Pitva Whitney Houstonovej nepreukázala cudzie zavinenie smrti
SITA

Dodal však, že úrady zatiaľ nevylučujú žiadnu príčinu smrti, dokiaľ nebudú mať výsledky toxikologických testov. Tie by mohli byť k dispozícii v priebehu šiestich až ôsmich týždňov. Koroner uviedol, že na žiadosť vyšetrovateľov nezverejní podrobnosti o pitve.

Štyridsaťosemročnú speváčku našli v sobotu mŕtvu vo vani v jej hotelovej izbe v Los Angeles. Stalo sa tak len deň pred slávnostným odovzdávaním hudobných cien Grammy, na ktorom sa mala zúčastniť. Polícia našla v izbe šesť fľaštičiek liekov, uviedla webstránka TMZ. Príbuzní Houstonovej uviedli, že brala liek Xanax, ktorý sa často používa pri liečbe úzkosti. V kombinácii s alkoholom môže Xanax spôsobiť ospalosť.

Houstonovú našli údajne vo vani s hlavou pod vodou. Privolaní záchranári ju už nedokázali oživiť. Počas prvotnej prehliadky nebol v hotelovej izbe nájdený žiadny alkohol, uvádza TMZ. Podľa viacerých správ však speváčka predchádzajúcu noc popíjala v hoteli s priateľmi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok