Poslankyňu Natáliu Blahovú sa vraj mali pokúsiť skorumpovať

TASR
10.2.2012 09:21

Poslankyňu Národnej rady SR Natáliu Blahovú (SaS) sa mal údajne pokúsiť skorumpovať bývalý trnavský krajský predseda SDĽ Anton Železník. Informovali o tom dnes denníky Sme a Hospodárske noviny, podľa ktorých v prípade už padli trestné obvinenia na všetkých stranách.

Poslankyňu Natáliu Blahovú sa vraj mali pokúsiť skorumpovať
SITA

Poslankyňu Národnej rady SR Natáliu Blahovú (SaS) sa mal pri voľbe generálneho prokurátora údajne pokúsiť skorumpovať bývalý trnavský krajský predseda SDĽ Anton Železník, ktorý to však odmietol. Na takýto krok ho mali vraj naviesť Ivan a Pavol Weissovci a šéf SDĽ Marek Blaha. Informovali o tom dnes denníky Sme a Hospodárske noviny, podľa ktorých v prípade už padli trestné obvinenia na všetkých stranách.

Železník ohlásenie tohto činu po asi 1,5 roku vysvetľuje strachom o život. Poslankyni, s ktorou bol spolužiak na gymnáziu, to mal oznámiť tiež iba nedávno. Ivan Weiss, ktorý je štvorkou na kandidátke strany 99 percent, vec vníma ako pomstu zo strany Železníka, ktorý mal od neho pýtať peniaze. Tie mali byť dlhom za volebnú kampaň. Weiss rovnako ako jeho otec Pavol a Blaha obvinenia odmietol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok