Magazín GQ vyhlásil najlepšie obliekajúceho sa Brita

SITA
6.1.2016 00:41

Najlepšie obliekajúcim sa Britom tohto roka podľa magazínu GQ je anglický herec, model a spevák Eddie Redmayne. Tridsaťtriročný rodák z Westminsteru, ktorý je známy zo snímok Teória všetkého, či Jupiter na vzostupe, tak obhájil minuloročné prvenstvo.

Magazín GQ vyhlásil najlepšie obliekajúceho sa Brita
SITA/AP

Umiestnil sa aj Beckham

Strieborná priečka patrí televíznemu a rozhlasovému moderátorovi Nickovi Grimshawovi, ktorý skončil v roku 2014 piaty. Tretie miesto sa ušlo spevákovi Samovi Smithovi, ktorý naspieval titulnú pieseň s názvom Writing's on the Wall k najnovšej snímke o Jamesovi Bondovi s podtitulom Spectre (2015).

Štvrtá priečka patrí bývalému anglickému futbalistovi Davidovi Beckhamovi a piaty sa umiestnil módny návrhár Patrick Grant. Do top 10 sa dostali aj spevák Harry Styles, rapper Skepta, druhorodený syn Victorie a Davida Beckhamovcov trinásťročný Romeo, herec z minuloročnej druhej priečky Benedict Cumberbatch a model David Gandy, ktorý vlani obsadil deviate miesto.

Tretie miesto sa ušlo Lionelovi Richiemu

Medzi najlepšie obliekajúce sa celebrity zaradil magazín GQ mužov všetkých vekových kategórií. Okrem spomínaných v zozname nechýba napríklad herec Jamie Dornan, sir Elton John, princ Harry, dídžej Calvin Harris či rapper Tinie Tempah.

Magazín však vytvoril aj rebríček najlepšie sa obliekajúcich mužov z celého sveta. Zlatá priečka tento rok patrí americkému hercovi Samuelovi L. Jacksonovi, ktorý je známy ako Jules Winnfield z filmu Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). Striebornú priečku obsadil kanadský spevák The Weeknd.

Tretie miesto sa ušlo americkému soulovému spevákovi, skladateľovi a klaviristovi Lionelovi Richiemu. Na štvrtom mieste sa umiestnil portugalský futbalový tréner José Mourinho a päticu uzavrel rodák z kanadského mesta London Ryan Gosling. V top 10 sa umiestnili aj model nemeckého pôvodu Johannes Huebl, americký producent, spevák a rapper Pharrell Williams, indicko-americký herec, návrhár Waris Ahluwalia a francúzsky herec Jérémie Laheurte. Desiatku uzavrel podnikateľ Andrew Weitz.

Medzi najlepšie sa obliekajúcich Britov roka 2016 podľa magazínu GQ patria:

1. Eddie Redmayne 
2. Nick Grimshaw 
3. Sam Smith 
4. David Beckham 
5. Patrick Grant 
6. Harry Styles 
7. Skepta 
8. Romeo Beckham 
9. Benedict Cumberbatch 
10. David Gandy 
11. James Bay 
12. princ Philip 
13. Taron Egerton 
14. Luke Day 
15. Jamie Dornan 
16. Idris Elba 
17. David Furnish 
18. Oliver Cheshire 
19. Richard Madden 
20. Chris Dercon 
21. Ralph Fiennes 
22. Jim Chapman 
23. Robert Pattinson 
24. Sir Elton John 
25. Lewis Hamilton 
26. Alex Turner 
27. Michael Fassbender 
28. Laurie Harding 
29. Chuka Umunna 
30. Jarvis Cocker 

Kompletný zoznam 50 najlepšie sa obliekajúcich Britov je dostupný na stránke www.gq-magazine.co.uk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok