Novou posilou Slovana je český obranca Kundrátek

TASR
21.12.2015 17:46

Novou posilou hokejového Slovana Bratislava sa stal obranca Tomáš Kundrátek. Český reprezentant, ktorý v minulosti odohral 30 zápasov za klub NHL Washington Capitals, sa s vedením slovenského účastníka KHL dohodol na zmluve do konca sezóny 2016/2017.

Novou posilou Slovana je český obranca Kundrátek
SITA/AP

Klub informoval o angažovaní 25-ročného hokejistu na svojej oficiálnej internetovej stránke. Vedenie "belasých" dotiahlo príchod českého beka počas nedávnych dní. Kundrátek by sa mal v novom drese prvýkrát predstaviť už v domácom zápase proti Dinamu Minsk.

Kundrátek sa v uplynulých rokoch skúšal presadiť aj v NHL. V roku 2008 ho draftoval klub New York Rangers, ale premiéru v najprestížnejšej súťaži sveta absolvoval až ako hráč Washingtonu Capitals. V jeho drese celkovo nastúpil na 30 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a pri šiestich asistoval.

Keďže sa mu nepodarilo získať stabilné miesto v tíme NHL, rozhodol sa pred aktuálnou sezónou pre návrat do Európy. Súčasný ročník začal ako hráč Dinama Riga a nedávno sa predstavil aj v drese českej reprezentácie na Channel One Cupe.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok