Dušan Švento strelil svoj prvý bundesligový gól

TA3 TASR
14.12.2015 22:57

Slovenského futbalového reprezentanta Dušana Šventa označujú prívlastkom rýchlonohý ľavák, prvý bundesligový gól však strelil pravačkou. Stredopoliar 1. FC Kolín v sobotu zariadil remízu 1:1 na pôde Werderu Brémy. Po zápase priznal, že pri presnom zásahu mal aj kus šťastia.

Dušan Švento strelil svoj prvý bundesligový gól
SITA/Ján Slovák

"Po centri do šestnástky som sa dostal k odrazenej lopte. Nezostávalo mi nič iné, ako strieľať pravačkou. V duchu som si hovoril, že buď to vyjde alebo lopta skončí vysoko pod tribúnou. Strela mi príliš nesadla, no našťastie to tam padlo," povedal pre kolínsku klubovú televíziu Švento, ktorý hral na ľavom krídle do 93. minúty, keď ho vystriedal Frederik Sorensen.

"Capkovia" si aj vďaka Šventovi držia v tabuľke desiatu priečku, Brémy sú trináste. "Chlapci ukázali morálku. Pre náš mladý tím má bod veľkú cenu. V druhom polčase sme boli smerom dopredu oveľa nebezpečnejší a vypracovali sme si veľa šancí. V nadstavenom čase sme dokonca mohli strhnúť víťazstvo na našu stranu," zdôraznil rakúsky tréner v službách 1. FC Peter Stöger.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok