Paška možno bude na kandidátke Smeru, Pellegrini to nevylúčil

TA3 TASR
22.11.2015 14:03

Účasť bývalého predsedu parlament Pavla Pašku na kandidátke Smeru nie je definitívne uzavretá. V relácii TA3 V politike to uviedol súčasný šéf Národnej rady Peter Pellegrini.

Pellegrini nechcel špekulovať

Pellegrini nevylúčil, že by sa Paška objaviť na listine mohol. "Ale nevylučujem ani to, že na nej nebude. Najprv si veci musíme vyriešiť doma," poznamenal.

Lídrom kandidátky bude podľa očakávaní premiér a šéf strany Robert Fico. Pellegrini nepovedal, ktoré miesto obsadí on. Podpredsedovia strany budú na prvých priečkach a podľa Pellegriniho nehrá rolu presné umiestnenie.

Kandidátka známa v decembri

"Pri kandidátke nebudeme robiť pokusy. Bude jasný dôraz na to, aby sme mali takú kandidátku, aby bola garantovaná stabilita v prípade, že opäť získame mandát od voliča. Aby sme mohli garantovať kontinuitu a nemuseli riešiť vnútrostranícke spory," povedal v diskusii Pellegrini.

Záujem o kandidatúru už podľa jeho slov nemá Mojmír Mamojka a na listine by mala chýbať aj exministerka práce Viera Tomanová. Uchádza sa o post komisárky pre deti. Kandidačná listina Smeru bude podľa Pellegriniho známa 5. decembra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok