Slovan nemá od vedenia KHL informáciu o zákaze prestupov

SITA
6.11.2015 15:46

Hokejový klub potvrdil, že Ľubomír Višňovský je jeho hráčom.

HC Slovan Bratislava nemá od Kontinentálnej hokejovej ligy vôbec žiadne oficiálne oznámenie o tom, že by mu s platnosťou od 1. novembra 2015 zakázali realizovať prestupy hráčov. Informáciu o reštrikcii priniesla ruská agentúra TASS s odvolaním sa na vedenie KHL, medzičasom zverejnila aj popierajúcu reakciu Slovana. Okrem neho sa údajné opatrenia týka aj klubov Admiral Vladivostok, Sibir Novosibirsk a Medveščak Záhreb.

"HC Slovan Bratislava prehlasuje, že má so všetkými súčasnými i bývalými hráčmi, ktorých sa to týka - s výnimkou jedného jediného - uzatvorené kalendáre úhrady záväzkov z predchádzajúcej sezóny, ktoré riadne a načas plní. K dnešnému dňu nemá v tomto smere žiadne podlžnosti. Všetky splátky ako aj platy hráčov splatné k 1. novembru 2015 boli riadne uhradené. Pokiaľ ide o záväzky z predchádzajúcej sezóny, Slovan uhradil od leta tohto roka už vyše ich 50 % a v súlade so splátkovými kalendármi bude všetko uhradené do konca tejto sezóny," uviedli "belasí".

HC SLOVAN Bratislava nema od vedenia KHL vobec ziadne oficialne oznamenie o tom, ze by mal zakaz realizovat prestupy...

Posted by HC SLOVAN Bratislava on 6. november 2015

Slovan v komuniké na svojom facebookovom profile pridal aj jednu konkrétnu informáciu: "V súvislosti s Ľubomírom Višňovským opätovne potvrdzujeme, že je naším hráčom so schváleným a zaregistrovaným kontraktom do konca aktuálnej sezóny a môže nastúpiť v ktoromkoľvek z najbližších zápasov."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok