Gottov boj o život vyvoláva veľkú pozornosť aj v Nemecku

ČTK Youtube
3.11.2015 16:16

Nemecko má obavy o osud českého speváka Karla Gotta, ktorému lekári diagnostikovali nádorové ochorenie lymfatických uzlín. Najčítanejší denník Bild priniesol správu o Gottovom ochorení na prvej strane.

Gottov boj o život vyvoláva veľkú pozornosť aj v Nemecku
SITA/Marián Peiger

Zlatý hlas z Prahy

Užívatelia sociálnych sietí aj spevákovi fanúšikovia v Berlíne dúfajú, že sa Gottovi podarí chorobu prekonať.

"Karel Gott Má rakovinu!" hlási titulná strana Bildu. Denník pripomína spevákove zdravotné problémy z minulého týždňa i operáciu, pri ktorej lekári ochorenie objavili.

"S Karlom to nevyzerá dobre. Bojuje o život," napísali s odvolaním sa na priateľa Gottovej rodiny. Obavy o "Zlatý hlas z Prahy", ako sa spevákovi v Nemecku hovorí, dávajú najavo i ďalšie denníky.

Fanúšikovia nestrácajú nádej

Pre nemeckých fanúšikov českého speváka znamenala správa o jeho ochorení šok. "Včielka Maja má rakovinu. V 76-tich rokoch. Želáme skoré uzdravenie," napísala na Twitteri užívateľka menom Pola Lomo.

"Tá správa ma nepríjemne prekvapila. Čakala som, že Karel Gott bude v poriadku, keď ho minulý týždeň operovali," povedala päťdesiatročná Simone, ktorá prevádzkuje stánok s novinami. "Držím mu palce, určite to dokáže prekonať," vyjadrila želanie mnohých fanúšikov turistka Lena.

Gott naspieval viacero nemeckých piesní

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok