Jágr by sa mal už čoskoro vrátiť do zostavy Floridy

SITA
3.11.2015 14:02

Český útočník Jaromír Jágr by sa do zostavy klubu zámorskej hokejovej NHL Florida Panthers mohol vrátiť už v stredu v súboji proti Anaheimu. Veterán absentuje od 27. októbra, v súboji proti Coloradu odohral iba štyri striedania.

Jágr by sa mal už čoskoro vrátiť do zostavy Floridy
SITA/AP

Jágr: Nemal som čas to liečiť

Viac mu nedovolili problémy s rebrami, ktoré ho obmedzovali pri dýchaní. Rodák z Kladna priznal, že pôvod zdravotnej indispozície môže siahať až k duelu proti Caroline z 13. októbra.

"Niečo tam bolo zlé a na pravej strane tela som necítil žiadnu oporu. Od polovice októbra sa to zhoršovalo, no nemal som čas to liečiť. Ak by som v utorok pokračoval v zápase, zhoršilo by sa to a mohol by som chýbať až tri týždne," uviedol Jágr.

Líder klubovej produktivity

Aktuálne sa už skúsený hokejista cíti dobre. "Mojím cieľom bolo absolvovať tréning, čo sa aj podarilo. Je to dobré znamenie. V najbližších dňoch však ešte musí prísť zlepšenie," dodal český útočník, ktorý v pondelok trénoval s centrom Nickom Bjugstadom a krídelníkom Jonathanom Huberdeauom.

Jaromír Jágr je napriek týždňovej pauze zavinenej zdravotnými problémami lídrom klubovej produktivity, keď v deviatich dueloch nazbieral 10 bodov za 6 gólov a 4 asistencie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok