Chicago prehralo vo Winnipegu, Halák pre chorobu za Islanders nechytal

TASR NHL
30.10.2015 08:24

Hokejisti Chicaga prerušili v zámorskej NHL svoju štvorzápasovú víťaznú sériu. Obhajca titulu podľahol na ľade Winnipegu 1:3, hoci na bránku súpera vyslal 46 striel. Až osem z nich smerovalo na Michaela Hutchinsona z hokejky slovenského útočníka Mariána Hossu, ktorý sa ale bodovo nepresadil a do štatistík si zapísal iba dva mínusové body.

Chicago prehralo vo Winnipegu, Halák pre chorobu za Islanders nechytal
SITA/AP

Islanders bez chorého slovenského brankára Jaroslava Haláka prehrali s Carolinou 2:3 po predĺžení. Halák nesedel ani na striedačke, zastúpil ho Nemec Thomas Greiss a na konto si pripísal aj asistenciu pri druhom góle domácich.

Edmonton v zostave s obrancom Andrejom Sekerom otočil v kanadskom derby s lídrom súťaže Montrealom nepriaznivé skóre 0:3 na 4:3. Dvoma gólmi sa pod to podpísal nemecký mladík Leon Draisaitl, ktorého len tesne pred zápasom povolali z farmy do prvého tímu a 62 sekúnd pred koncom strhol víťazstvo na stranu "olejárov".

Pittsburgh naplno bodoval v šiestom z uplynulých siedmich duelov, keď si doma poradil s Buffalom 4:3. Brankár "tučniakov" Jeff Zatkoff sa zaskvel 50 úspešnými zákrokmi. O víťazstve Dallasu nad Vancouverom 4:3 rozhodol v predĺžení svojim deviatym zásahom v sezóne Jamie Benn, dvoma gólmi sa v drese domácich prezentoval Patrick Sharp.

New York Islanders - Carolina 2:3 po predĺžení (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Góly: 9. M. Martin (Leddy, Cizikas), 33. Nielsen (Leddy, Greiss) - 15. B. McGinn (McClement, Gerbe), 55. Terry (J. Staal, E. Staal), 63. Hainsey (J. Staal)

Winnipeg - Chicago 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Góly: 9. Wheeler (Little), 26. Ladd (Little, M. Perreault), 49. Scheifele (Ehlers, T. Myers) - 2. P. Kane (Panarin, Seabrook)
Marián Hossa (Chicago) 18:14 min, -2 body, 8 striel

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok