Do Slovana namiesto Seneckého Kováč, zatiaľ na skúšku

TA3, TASR
2.2.2012 09:59

Slovenský futbalový klub Slovan Bratislava zareagoval na odchod brankára Štefana Seneckého a na jeho miesto povolal Pavla Kováča. Tridsaťsedemročný gólman je v tíme "belasých" zatiaľ na skúške.

Do Slovana namiesto Seneckého Kováč, zatiaľ na skúšku
SITA

Kováč sa už vo štvrtok pripojil k tímu, ktorý je na sústredení v Španielsku. Je hráčom Dubnice a jeseň strávil na hosťovaní v Dunajskej Strede. V minulosti obliekal reprezentačný dres a hral aj v Olympiakose Pireus, Apollone Kalamarias a Slovácku.

Senecký sa na poslednú chvíľu dohodol na pokračovaní kariéry v Turecku, kde bude hrať za prvoligový Sivasspor. Bývalý reprezentačný gólman podpísal s účastníkom Süper Lig jedenapolročnú zmluvu a hoci cestoval so Slovanom na sústredenie do Španielska, do hry v prípravnom stretnutí proti Herculesu Alicante už nezasiahol.

"So Seneckým sme ešte pred odchodom na sústredenie podpísali všetky potrebné dokumenty. Jeho transfer k nám sme však mohli zaregistrovať až 1. februára, keď sa na Slovensku začalo prestupové obdobie. Medzitým dostal ponuku z Turecka, ktorá bola výrazne lukratívnejšia v porovnaní s podmienkami, aké sme mu mohli ponúknuť my. Prosil nás, aby sme ho pustili. Zvážili sme všetky okolnosti a majiteľ nášho klubu napokon súhlasil s jeho uvoľnením," povedal pre oficiálnu stránku klubu generálny riaditeľ Petr Kašpar.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok