V Senici do konca sezóny český stredopoliar Černý

TA3, TASR
31.1.2012 16:35

Minimálne do konca sezóny bude v tíme futbalistov FK Senica pôsobiť český stredopoliar Jaroslav Černý. Ofenzívny legionár má bohaté skúsenosti z českej Gambrinus ligy, pričom pôsobil aj v tureckom Ankaragücü.

V Senici do konca sezóny český stredopoliar Černý
TA3

Rodák z Horního Benešova má na svojom konte aj dva zápasy v národnom drese Česka. "Jardo je overený futbalista. Má perfektnú ľavačku a dobrý prehľad v hre. Je schopný hrať na pozícii podhrotového hráča, aj na ľavej strane zálohy," cituje oficiálny portál senického klubu športového riaditeľa Dušana Vrťa: "S hráčom sme sa skontaktovali vďaka dobrým vzťahom s jeho manažérom Zdenkom Nehodom. Zatiaľ sme podpísali kontrakt do konca sezóny. V prípade obojstrannej spokojnosti sme pripravení v lete spoluprácu predĺžiť."

Kým turecká epizóda za veľa nestála, účinkovanie v pražskej Slávii bolo tým pravým orechovým. "Skutočne krásne časy. So Sláviou som získal dva tituly. V tom období otvárali nový štadión. Aj na ligu chodilo približne 20 tisíc divákov. Užívali sme si aj účinkovanie v európskych pohárových súťažiach. Bola to skrátka paráda," poznamenal 32-ročný Černý. "Záujem bol z Česka, ale aj zo Slovenska. V prospech Senice rozhodlo rýchle a konštruktívne jednanie. A tak trošku aj zemepisná poloha. Predsa len, zo Záhoria je to do Česka i na Moravu bližšie ako z iných kútov krajiny."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok