Agrokomplex láka návštevníkov novinkami z poľnohospodárstva a potravinárstva

SITA TA3
20.8.2015 10:09

Na výstavisku v Nitre uskutoční 42. medzinárodná poľnohospodárska a potravinárska výstava Agrokomplex.

Moderná záhradná architektúra

V tomto roku by mala rozloha výstavnej plochy presiahnuť 30 000 metrov štvorcových. Cieľovou skupinou organizátorov sú výrobné i obchodné firmy poľnohospodárskeho a potravinárskeho zamerania či dodávatelia a dovozcovia poľnohospodárskych strojov a mechanizácie.

Medzi najnavštevovanejšie expozície patria každoročne výstavné políčka s ukážkami modernej záhradnej architektúry, zavlažovacích technológií a pestovania rôznych druhov zeleniny.

Národná výstava poľnohospodárskych zvierat

V rámci Národného programu podpory poľnohospodárskych produktov a potravín bude minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Ľubomír Jahnátek slávnostne udeľovať ocenenia Značka Kvality SK vybraným poľnohospodárskym produktom a potravinám.

Súčasťou Agrokomplexu bude aj Národná výstava poľnohospodárskych zvierat, výstava vidieckeho cestovného ruchu Regióny Slovenska, živnostenské trhy, farmárske trhy, Dni poľa, výstava o obnoviteľných zdrojoch energie, medzinárodná družstevná kontraktačno–predajná výstava spotrebného tovaru Coopexpo a množstvo ďalších sprievodných podujatí.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok