Dcéru Whitney Houston previezli do hospicu

TASR
25.6.2015 07:51

Bobbi Kristinu Brown, dcéru zosnulej americkej speváčky Whitney Houston, previezli po niekoľkých mesiacoch v umelom spánku na opateru do hospicu. Vo vyhlásení to uviedla jej teta Pat Houston.

Dcéru Whitney Houston previezli do hospicu
SITA Twitter

"Napriek intenzívnej lekárskej starostlivosti v mnohých nemocničných zariadeniach sa stav Bobbi Kristiny Brown stále zhoršuje. Bola prevezená do hospicu. Ďakujeme všetkým za podporu a modlitby. Teraz je už v božích rukách," uvádza sa v predmetnom stanovisku jej rodiny.

Za opatrovníkov 22-ročnej ženy v máji určili jej otca, speváka Bobbyho Browna a zmienenú Pat Houston. Dcéru zosnulej speváčky našli 31. januára bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome neďaleko Atlanty. Nasledujúci mesiac podstúpila chirurgický zákrok, aby mohla dýchať bez prístrojov.

V žalobe, ktorú podali na Brownovej partnera Nicka Gordona, sa uvádza, že ju fyzicky a duševne týral. Po tom, ako ju uviedli do umelého spánku, sa mal tiež dopustiť neoprávneného vybratia 11.000 dolárov z jej bankového účtu. Čelí žalobe vo výške desiatich miliónov dolárov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok